TONI XUCLÀ amb…

DONEU-ME UN COR MÉS PETIT QUE AQUEST QUE TINC NO SE M’OMPLE

Varis artistes. Inclou 4 composicions de Toni Xuclà amb Ramon Mirabet, Gemma Humet, Menaix a Truà i Gerard de Pablo

AMB MÚSICA HO ESCOLTARIES POTSER MILLOR

Composicions i producció de Toni Xuclà. És un disc sobre poemes d’Espriu amb la veu de diferents artistes. Inclou “Aquesta pau és meva” amb Gemma Humet, guardonat amb el prèmi “Miquel Martí i Pol”

ESPRIU EN PRÒPIA VEU
SALVADOR ESPRIU i TONI XUCLÀ
.

Disc on Toni Xuclà posa música a la veu de Salvador Espriu recitant poemes seus i de Bartomeu Rosselló-Porcel. Guardonat amb el Premi Especial “Miquel Martí i Pol” 2013

MON BREL
JORDI VIDAL i TONI XUCLÀ
.
.

Disc a dúo amb Jordi Vidal, sobre cançons de Jaques Brel que formen part de l’espectacle homònim dirigit per Jordi Prat

GUIA DE PETITS SENYALS

MENAIX A TRUÀ

Quart disc de la banda que es va presentar a l’Auditòri amb l’Orquestra de Cambra Virtèlia, dins el Festival de Guitarra de Barcelona

COM EL VENT

MENAIX A TRUÀ

Tercer disc de la banda formada per Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà. Inclou “No hi ha ningú com tu” i “Secrets”

PETITS MOMENTS D’ESTRICTA SIMPATÍA

Sergon disc de Menaix a Truà i primer en estudi. Inclou diferents versions com “Sweet Child O’ Mine” de Guns N’ Roses, convertida en “No em deixis mai”

MENAIX A TRUÀ

MENAIX A TRUÀ

Primer disc de Menaix a Truà. Enregistrat en directe al teatre de Bescanó. Inclou “Quan res sembla el que és” i “Enmig de la mar” que va ser cançó de l’estiu a TV3.

ZELIG TIME

TAIMA TESAO

Disc de la banda liderada per Laura Guiteras i Toni Xuclà. Un disc cantat en diferents idiomes i que es va presentar al Festival Cruïlla de Barcelona i al mercat de Candem de Londres.

TE MANDARÉ MI CORAZÓN CALIENTE – ADOLFO OSTA i TONI XUCLÀ

Poemes de Federico Garcia Lorca, musicats per Toni Xuclà amb la veu d’Adolfo Osta. Va ser l’aportació catalana l’any del Centenari del naixement poeta.

GINY, SENY – TONI XUCLÀ, CARLES BELDA, FRANCESC SANS…

Disc on Toni Xuclà reuneix diferents músics per actualitzar i donar un nou impuls a la música tradicional. Es va presentar al FIMPT de Vilanova i La Geltrú.

SARDINETA
SARDINETA
.

Banda formada per Eliseo Parra, Toni Xuclà, Marià Albero i altres músics que va formar part important del moviment “ona laietana”. La gira per Europa va tenir el punt culminant al Melkweg d’Amsterdam en el marc del Festival of Fools.

CORAL ROMPUT – OVIDI MONTLLOR, TOTI SOLER i TONI XUCLÀ

.
Un dels discos més especials on va participar Toni Xucla als seus inicis: “Coral romput” de Vicent Andrés Estellés, amb Ovidi Montllor i Toti Soler. Ovidi li va obrir les portes de la poesia. Unes portes que mai més ja no s’han tancat.
LA RONDALLA DE LA COSTA
RECORDS DE VALÈNCIA
.

La Rondalla de la Costa va ser una banda formada per Xavier Batllés, Manel Joseph, Toni Xuclà i altres joves músics del nucli més inquiet del “roc laietà” amb el quarter general afincat a la sala “Zeleste” de Barcelona.

vídeos relacionats