per nenes i nens aplaudiments

En un temps en què s’estan creant cançons sobre el confinament, Toni Xuclà ha musicat un poema de l’escriptora Núria Albertí. “Volia dedicar un poema a les nenes i nens que estan tots aquests dies sense sortir de casa. Ni tan sols per comprar ni tirar la brossa, com fem els grans. I que parlés de tot el que aquests campions estan fent: cabanes sota les taules, còmics, deures, aprendre a netejar i cuinar… Crec que es mereixen un aplaudiment” diu la Núria.

Per la seva banda Toni Xuclà ha coordinat la gravació amb les cantants del disc “De poetes, cançonetes”: Mireia Zamora, Laia Badrenas amb la col·laboració de La Cris que també actua a l’espectacle en directe i de Victòria Copoví. Tota la producció s’ha fet en xarxa els dies de confinament, amb els artistes i el suport de Clara Xuclà des de Zink in Films.

El Valentí Gubianes, que ja va crear la imatge de De poetes cançonetes, també s’ha afegit a la iniciativa i ha fet una il·lustració de l’esdeveniment. Ara la Rima, la Zoe i el Red, després del “Dia de platja” els veiem com passen els dies de confinament llegint, cuinant, ballant i imaginant mil aventures.

En aquesta pàgina hi trobareu el clip de la cançó, la lletra per cantar-la, els acords per guitarra o piano, per ukelele i si voleu us podeu descarregar el karaoke per fer la vostra interpretació. Canteu, toqueu, feu karaokes i ens etiqueteu #pernenesinensaplaudiments que us volem sentir i compartir !!!

PER NENES I NENS, APLAUDIMENTS !!!

Per nenes i nens, aplaudiments - De poetes, cançonetes
lletra de Núria Albertí

Per nenes i nens, aplaudiments_lletra

acords de guitarra, piano, ukelele…

Per nenes i nens, aplaudiments_acords

Per nenes i nens, aplaudiments_acords ukelele

bases per cantar-la
Per nenes i nens, aplaudiments - BASE AMB LLETRA, per cantar la cançó
Per nenes i nens, aplaudiments - KARAOKE INFANTIL
una fitxa per omplir (cortesia de Sara Terraza)

Fitxa XNN-Aplaudiments

Pictograma (cortesia de l’Escola Joan XXIII d’Olot)