Shen Nü i altres tresors amagats

Shen Nü i altres tresors amagats

Música i cinema

 

“Shen Nü i altres tresors amagats” és un espectacle de música en directe i cinema basat en tres històries filmades als anys 30: una xinesa, una catalana i una japonesa. Els tres films – que parlen de tresors – es presenten d’una forma sorprenent, saltant d’un a l’altre, sense perdre el fil. Les composicions de Toni Xuclà i les imatges cinematogràfiques són protagonistes per igual, i s’uneixen per explicar històries que parlen de la bondat humana per sobre de la maldat, de la importància de l’amor i de la protecció de la família. Els quatre intèrprets, amb dilatada experiència en treballs interdisciplinaris, aconsegueixen una sonoritat única.

Tres films, tres tresors i tres cultures:

“Shen Nü” (Shanghai, 1934), El més sublim (Costa Brava 1927: Blanes, Lloret de Mar, Palamós i Tossa de mar), Sanko i el pop (Japó 1933).


Ravid Goldschmidt, Eva Kaué, Toni Xuclà, Oriol Aymat

MÚSICS:

TONI XUCLÀ: composició i direcció; guitarra elèctrica
EVA KAUÉ: veu, teclats
ORIOL AYMAT: violoncel, violoncel electrònic
RAVID GOLDSCHMIDT: hang

 

 

La música està formada per una banda sonora en part instrumental i en part cançons com aquesta “Les dones estan fetes amb la fusta dels herois” amb lletra de Yu Xuanji 魚玄機, Li Qingzhao 李清照, Qiu Jin 秋瑾 . L’espectacle s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, China Film Archive, Ajuntament de Sabadell i la Casa Àsia.

[youtube v=”fUciCyXQBN0″]

 

contractació:   info@batall.com 

 

VÍDEOS RELACIONATS