De poetes cançonetes

DE POETES, CANÇONETES

DE POETES CANÇONETES ESTRENA NOU FORMAT

Sí. I ho hem fet perquè des de l’estrena no hem parat mai de fer representacions. I el nombre d’escoles que canten aquestes cançons no ha parat de créixer. I també per la gran acollida que va tenir “Per nenes i nens, aplaudiments” durant el confinament. I perquè hem arribat a 375.000 visites només a YouTube!!!

Es renova amb la incorporació d’un personatge nou, la magnífica actriu i cantant Alba Grau que ara guia tot l’espectacle. Un muntatge nou, amb una nova escenografia, vestuari i sota la direcció escènica d’Héctor de la Salud amb nous gags i més humor i ritme que mai.

Els músics: la Mireia (la cantant), la Laia (la científica que ho sap tot) i el Toni (el músic mut i despistat), ara amb l’Alba (cridanera i eixerida) converteixen la desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, les muntanyes i dreceres, el Neko i la Nala (gos i gat que no saben compartir) i bombolles, moltes bombolles en un espectacle més participatiu i divertit que mai.

ELS POETES: Els poemes són tots molt visuals i fàcils de memoritzar, parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, els astres i també de la vida quotidiana. Els poetes que cantem, ballem i coreografiem són de Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Marc Granell i Francesc Bofill.

Ens encanta, ens fascina que els nens i nenes participin. Els fem cantar, cridar, ballar amb les nostres divertides coreografies i els fem pujar al laboratori on passen coses sorprenents i màgiques…

Us presentem l’Alba. L’Alba és molt dinàmica, un motoret! És aventurera i molt optimista. 

És molt llançada i sempre vol fer moltes coses. Té una imaginació fantàstica. Li encanta riure i fer-vos riure.

També és molt sensible i té una veu preciosa, parlant i cantant. Quina sort que tenim que viatgi amb nosaltres. I amb vosaltres!

.

Us presentem la Laia. La Laia és la nostra científica, és molt sàvia, ho sap tot i, en directe, us ho explica molt bé. Domina la tecnologia, els llibres, la ciència… sort d’ella!!!

Però té una cosa amagada: li agraden molt les coreografies; les organitza i canta, balla i toca el piano!!!

Què fariem sense ella!

 

Us presentem la Mireïa. La Mireïa és una artista!

Canta les cançons i els hi dona vida. Ei, se les sap totes de memòria!!!

Sempre està pendent de la Laia i les seves idees boges i és la que més entén al Toni, ja parli amb la guitarra o amb el kazoo.

Sort d’ella, si no els espectacles no s’entendrien!!!!
.

 

Us presentem al Toni. A l’escenari no parla, ell parla amb la guitarra o el kazoo.

Us preguntareu per què no parla, oi? Sabeu per què? Per a ell la seva veu és la dels poetes, ell ha fet totes les músiques de les cançons i ha triat tots aquests divertits poemes.

Diu que el que volia dir ja ho diuen Martí i Pol, Lola Casas, Joana Raspall… en directe.

 

contractació:

VESC – Joana Chordà Management 34 659 230 816

joanachorda.management@gmail.com


EL DISC


EL DISC  
El text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en edat infantil. L’objectiu de “De poetes, cançonetes” és sembrar la llavor de la poesia catalana als nens i nenes del nostre país.

UN DISC PER SENTIR EN FAMÍLIA   Aquest disc està pensat per sentir en família: nens, nenes, pares i mares, junts. Hi ha alicients per a tots.

ELS POETES   Són poemes molt visuals i fàcils de memoritzar, que parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, els astres i també de la vida quotidiana. També de les diferents situacions i conflictes de la vida diària d’un infant, que una cançó pot ajudar a resoldre amb el suport dels pares i mares. Els poetes d’aquest disc són: Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill.

ELS INTÈRPRETS   Totes les cançons estan compostes per Toni Xuclà. Entre els intèrprets hi trobem cantants molt reconeguts: Gemma Humet, Pemi Fortuny, Ferran Savall, Juanjo Muñoz (Gossos), Txarango, Éric Vergès (Els Catarres), Projecte Mut, Txell Sust i Mariona Castillo. Hi trobem també noves veus, joves talents com Magalí Datzira, Oriol Padrós, Sara Terraza, Magalí Sare, XY, Mireia Zamora i Silvia Ampolla.

LES IL·LUSTRACIONS   Les il·lustracions del disc són de Valentí Gubianas. Al llibret, cada cançó té la seva pròpia il·lustració que podeu descobrir mentres sentiu la cançó.

[youtube v=”0ixolZNKIno”]

  Vols sentir les cançons?     Aquí tens els vídeos dels artistes enregistrant les cançons.

  Vols cantar-les?     Aquí tens les lletres amb els acords.


vols que t’enviem el disc?  botiga online