De poetes cançonetes

“De poetes, cançonetes” és un disc infantil i un espectacle  per gaudir en  família. Els textos són de grans poetes catalans i les músiques de Toni Xuclà.

Espectacle en petit i mitjà format amb Toni Xuclà, Mireïa, Laia Badrenas i Sara Terraza

“La Mireia, la Laia, la Sara i el Toni duen a sobre, tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important… una maleta màgica plena de poesia. L’enorme maleta és plena de calaixets amb els estris de platja de Lola Casas, les bombolles de Joana Raspall, els ingredients alimentaris de Miquel Martí i Pol, els insectes de Pere Quart, el mapa del camí de Francesc Pujols i fins i tot el gat i el gos de Marc Granell que viuen a dins la maleta màgica.”

 

Un espectacle que acosta als més menuts les cançons del disc “De poetes, cançonetes”.La desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans, es converteix en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, un cel ple de mosquits empipadors o al centre d’una gran bombolla.

Edats: 3-9 anys. Durada: 50 minuts.

 

contractació: VESC

info@vesc.cat  Tel  +34 937 899 151


MAQUILLATGE INFANTIL

Molt indicat per a festes i festes majors, una hora abans del concert hi ha una sessió de maquillatge infantil “facepainting” amb les il·lustracions del disc i altres motius de l’espectacle. Tots els nens i nenes amb les cares pintades!!!

EL DISC


EL DISC  
El text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en edat infantil. L’objectiu de “De poetes, cançonetes” és sembrar la llavor de la poesia catalana als nens i nenes del nostre país.

UN DISC PER SENTIR EN FAMÍLIA   Aquest disc està pensat per sentir en família: nens, nenes, pares i mares, junts. Hi ha alicients per a tots.

ELS POETES   Són poemes molt visuals i fàcils de memoritzar, que parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, els astres i també de la vida quotidiana. També de les diferents situacions i conflictes de la vida diària d’un infant, que una cançó pot ajudar a resoldre amb el suport dels pares i mares. Els poetes d’aquest disc són: Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill.

ELS INTÈRPRETS   Totes les cançons estan compostes per Toni Xuclà. Entre els intèrprets hi trobem cantants molt reconeguts: Gemma Humet, Pemi Fortuny, Ferran Savall, Juanjo Muñoz (Gossos), Txarango, Éric Vergès (Els Catarres), Projecte Mut, Txell Sust i Mariona Castillo. Hi trobem també noves veus, joves talents com Magalí Datzira, Oriol Padrós, Sara Terraza, Magalí Sare, XY, Mireia Zamora i Silvia Ampolla.

LES IL·LUSTRACIONS   Les il·lustracions del disc són de Valentí Gubianas. Al llibret, cada cançó té la seva pròpia il·lustració que podeu descobrir mentres sentiu la cançó.

  Vols sentir les cançons?     Aquí tens els vídeos dels artistes enregistrant les cançons.

  Vols cantar-les?     Aquí tens les lletres amb els acords.


vols que t’enviem el disc?  botiga online