Menaix a Truà

         Cris Juanico    Toni Xuclà    Juanjo Muñoz

 

L’any 1999 Cris Juanico  (Ja t’ho diré), Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos) decideixen trobar-se per tocar junts i oferir 5 concerts. L’èxit d’aquests concerts cristal·litza en la gravació d’un CD en directe al teatre de Bescanó. Al darrer dels 5 concerts decideixen continuar i demanen al públic que siguin ells els que els hi posin nom. D’aquí surt el nom: Menaix a Truà.

Tres estils ben diferents que es combinen també a Petits moments d’estricta simpatia (2002), “Com el vent” (2008) i “Guia de petits senyals” (2012).

 

L’any 2000 protgonitzen la campanya Refresca’t a TV3 amb la cançó “Enmig de la mar”. L’any 2009 van celebrar els 10 anys amb un concert a L’Auditori dins el Festival Internacional de Guitarra de Barcelona. amb l’Orquestra de Cambra Virtèlia.

El 2012 fan el seu primer concert en directe per internet i estrenen l’espectacle “Menaix a Banda” amb banda de vent i arranjaments de Toni Xuclà amb diferents orquestres de Catalunya i Balears. Al 2019 estrenen l’espectacle “Menaix a Truà i la Cobla del So Infinit” envoltats de cinc sacs de gemecs i percussió.

MENAIX A TRUÀ I LA COBLA DEL SO INFINIT

Concert de Menaix a Truà envoltats de cinc sacs de gemecs i percussió, la Cobla del So Infinit. Un concert que barreja pop i música tradicional, sonoritats modernes i instruments tradicionals. Una nova aventura i tot un repte que es va estrenar amb èxtit al Festival Cornamusam.

 

MENAIX “A BANDA”

Concert de Menaix a Truà amb Banda. Una barreja tan espectacular com inesperada. La sonoritat acústica amb l’impactant so d’una banda de vent. En aquest projecte Menaix a Truà viatja a aquelles poblacions que tenen banda de vent, treballen amb els músics i estrenen sempre un concert diferent i nou.

 

A cada concert s’ha estrenat algun tema nou. Des de les hores, l’espectacle ha crescut amb cada banda, amb les Bandes de Música de: Petra, Ciutadella, Porreres, Bellpuig, Montblanc, Barberà del Vallès, Pollença, Manacor i Mataró.


contractació:   info@batall.com 

DISCOGRAFIA
GUIA DE PETITS SENYALS

MENAIX A TRUÀ

Quart disc de la banda que es va presentar a l’Auditòri amb l’Orquestra de Cambra Virtèlia, dins el Festival de Guitarra de Barcelona

 

COM EL VENT

MENAIX A TRUÀ

Tercer disc de la banda formada per Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà. Inclou “No hi ha ningú com tu” i “Secrets”

PETITS MOMENTS D’ESTRICTA SIMPATÍA

Sergon disc de Menaix a Truà i primer en estudi. Inclou diferents versions com “Sweet Child O’ Mine” de Guns N’ Roses, convertida en “No em deixis mai”

MENAIX A TRUÀ

MENAIX A TRUÀ

Primer disc de Menaix a Truà. Enregistrat en directe al teatre de Bescanó. Inclou “Quan res sembla el que és” i “Enmig de la mar” que va ser cançó de l’estiu a TV3.