Menaix a Truà

Cris Juanico    Juanjo Muñoz     Toni XuclàMENAIX “A BANDA”

Concert de Menaix a Truà amb Banda. Una barreja tan espectacular com inesperada. La sonoritat acústica amb l’impactant so d’una banda de vent. En aquest projecte Menaix a Truà viatja a aquelles poblacions que tenen banda de vent, treballen amb els músics i estrenen sempre un concert diferent i nou.


Una mica d’història

L’any 1999 Cris Juanico  (Ja t’ho diré), Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos) decideixen trobar-se per tocar junts i oferir 5 concerts. L’èxit d’aquests concerts cristal·litza en la gravació d’un CD en directe al teatre de Bescanó. Al darrer dels 5 concerts decideixen continuar i demanen al públic que siguin ells els que els hi posin nom. D’aquí surt el nom: Menaix a Truà.

Tres estils ben diferents que es combinen també el seu segon treball Petits moments d’estricta simpatia (2002), “Com el vent” (2008) i “Guia de petits senyals” (2012).

L’any 2000 protgonitzen la campanya Refresca’t a TV3 amb la cançó “Enmig de la mar”. L’any 2009 van celebrar els 10 anys amb un concert a L’Auditori dins el Festival Internacional de Guitarra de Barcelona. amb l’Orquestra de Cambra Virtèlia.

El 2012 fan el seu primer concert en directe per internet i estrenen l’espectacle “Menaix a Banda” amb banda de vent i arranjaments de Toni Xuclà.

 

 

A cada concert s’ha estrenat algun tema nou. Des de les hores, l’espectacle ha crescut amb cada banda, amb les Bandes de Música de: Petra, Ciutadella, Porreres, Bellpuig, Montblanc, Barberà del Vallès, Pollença, Manacor i Mataró.


contractació:   info@batall.com 

Fes la teva proposta de Menaix a Banda !